Creativity is intelligence having fun 

Albert Einstein 

Handlettering

Het is hip, het is verslavend om te doen en iedereen kan het leren. Welkom bij de workshop Handlettering.

Tijdens deze workshop ga jij in 3 uur tijd van jouw eigen favoriete quote een prachtige, zelfgemaakte mini poster of schilderij maken. We beginnen bij de basis en na een stukje theorie mag je aan de slag met potlood en papier om het geleerde in de praktijk te brengen. Hierdoor zal je de techniek al snel onder de knie krijgen en kun je aan de slag met jouw persoonlijke kunstwerk. En uiteindelijk ga je naar huis met een fantastisch resultaat; jouw quote in handlettering!
  
Jouw kunstwerk kan op twee mogelijke manieren gemaakt worden.

1. Op luxe, wit papier (A4). Hierop ga je eerst met potlood en later met een fineliner je quote zetten. Het resultaat krijg je na afloop mee in een witte lijst, die je naar hartelust mag pimpen.
2. Op schildersdoek van 22 cm x 29 cm. Hierbij heb je de mogelijkheid om eerst het doek in de door jouw gewenste achtergrondkleur(en) te schilderen. De tekst kan er vervolgens op gezet worden met potlood en fineliner, maar uiteraard ook met verf.

Deze workshop kost € 34,50 en dat is all-in. Dat houdt in inclusief koffie/thee/drinken/lekkers. Daarbij krijg je ook een cadeautasje met materialen om tijdens de workshop te oefenen. Dit tasje met inhoud mag je na afloop meenemen naar huis.

AGENDA
De agenda voor deze workshop vind je hiernaast. Opgeven kan via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar eigenwijzedot@gmail.com.  Na je aanmelding ontvang je een e-mail met de benodigde informatie. De workshop gaat door bij minimaal 6 personen. Mocht dit aantal niet gehaald worden, dan laat ik je dat uiterlijk 24 uur voor aanvang van de workshop weten en gaan we samen op zoek naar een alternatieve datum en/of tijdstip.

Wil je met een eigen groep op een andere datum en/of tijdstip dan de mogelijkheden in de agenda deze workshop boeken? Geen probleem. In overleg is heel veel mogelijk. Bel me gerust, dan plannen we een tijdstip waarop het jullie uitkomt.