Creativity is intelligence having fun 

Albert Einstein 

Kinderfeestjes

Ook de jeugd kan bij De EigenWijze Dot terecht voor de leukste kinderfeestjes! Hiervoor hanteren we een minimum van 8 kinderen / deelnemers. Het feestje duurt 2,5 uur en is 'all in'. Dat wil zeggen ranja, chips, grote suikerwafel/koek, snoepjes en natuurlijk een workshop naar keuze inclusief al het materiaalgebruik. Ook afsluiten met iets te eten behoort tot de mogelijkheden.

MOGELIJKHEDEN

1. Kinderfeestje S: Dit is een workshop naar keuze, al het materiaalgebruik, onbeperkt ranja én een snoepzakje (inhoud: zakje chips, grote suikerwafel/koek, snoepjes en een lolly).
De kosten hiervoor zijn € 12,50 per persoon. 

2. Kinderfeestje M: Een workshop naar keuze, al het materiaalgebruik, onbeperkt ranja, een snoepzakje zoals bij kinderfeestje S én 1 broodje knakworst of een portie poffertjes (10 stuks) met poedersuiker en stroop.
De kosten hiervoor zijn € 14,00 per persoon.

3. Kinderfeestje L: Een workshop naar keuze, al het materiaalgebruik, onbeperkt ranja, een snoepzakje zoals bij kinderfeestje S én 2 broodjes knakworst of een grote portie poffertjes (15 stuks) met poedersuiker en stroop.
De kosten hiervoor zijn € 15,00 per persoon.

TIP
Ben je nou met minder dan 8 kinderen, dan is het misschien een idee om zelf mee te doen. Of om broertjes / zusjes / oma / tante mee te nemen. Dit wordt steeds vaker gedaan en vinden wij alleen maar gezellig. Verder worden de feestjes ook vaak gevierd door 2 of meer jarige kinderen. Wel zo handig, want dan kun je de kosten delen. Meer weten? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. In overleg is er heel veel mogelijk om de jarige een onvergetelijk feestje te bezorgen.


MOGELIJKHEDEN WORKSHOPS:

* Lampje pimpen
* Porselein schilderen
* Steigerhouten wandbord pimpen
* Letters pimpen
* Houten hart pimpen