Creativity is intelligence having fun 

Albert Einstein 

Workshops

Ik heb een leuk assortiment aan workshops, al zeg ik het zelf :-). Schilderen, schuren, timmeren, knippen en plakken, het kan allemaal! Dus kom gezellig langs voor een paar uurtjes pure ontspanning. Want er is toch niets relaxter dan zelf iets creatiefs maken? En je gaat altijd met iets unieks naar huis.

AL VANAF 2 PERSONEN
Maar niet alleen het resultaat telt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een leuke tijd hebt en terug kunt kijken op een mooie ervaring. Of je nou met z'n tweeën komt of met een hele groep. Daarom heb je ook gewoon de mogelijkheid om binnen een groep verschillende workshops te volgen. Heb je vragen of wensen? Neem dan contact met mij op. Ik weet zeker dat we in goed overleg een mooi programma kunnen samenstellen op een voor jou gunstig moment.

VOLOP INSPIRATIE

Heeft jouw creativiteit moeite om zich te uiten? Geen probleem, ik sta klaar om je te helpen met meer dan genoeg inspiratie en creatieve tips. Zo komen we er tijdens de workshop altijd samen uit, want ik durf te beweren dat iedereen creatief is. En dat wil ik je graag bewijzen.

MOGELIJKHEDEN
In het menu hiernaast vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Is iets niet duidelijk of heb je vragen? Trek aan de bel via het contactformulier, een berichtje via Facebook of neem telefonisch contact met mij op.