Creativity is intelligence having fun 

Albert Einstein 

Over mij

Soms lijkt alles samen te komen. Tenminste, dat is wat ik ervaar met De EigenWijze Dot. Al heel lang wilde ik voor mezelf beginnen, maar mijn (te) brede interesses en snelle enthousiasme zaten me nogal eens in de weg. Ik vond (en vind trouwens...) zoveel dingen leuk, dat ik nooit een keuze kon maken. Dat het iets creatiefs moest worden, dat had ik al wel bedacht. Maar hoe? Dat was heel lang een groot vraagteken. Totdat ik in gesprek raakte met Marieke van Kitsch & Koekjes en de puzzelstukjes langzaam op hun plek vielen.

Marieke zocht startende ondernemers om haar pand en workshops mee te delen. Nu is De EigenWijze Dot een feit en heb ik een eigen bedrijf. Een bedrijf waarbinnen ik verschillende passies kan combineren. Zo bedenk en geef ik creatieve workshops op een geweldige locatie in Oldenzaal. Daarnaast wil ik mijn vakgebied Communicatie niet loslaten en ben ik in te huren als tekstschrijfster / copywriter voor het MKB. Tot slot zal ook mijn liefde voor interieur een plekje krijgen binnen De EigenWijze Dot, ik weet alleen nog niet precies hoe. En daarmee doe ik alles wat ik leuk vind en dat voelt heel erg goed.

Wie ben ik?
Ik ben Ann Kollen, getrouwd met Ronny en moeder van Roos en Bram. Ook Ronny heeft zijn eigen bedrijf, dus bij ons is het eigenlijk nooit saai. Veel dingen gaan bij ons dan ook heerlijk tegelijkertijd. Een eigen bedrijf starten, de woonkamer verbouwen en met allebei een bestuursfunctie in lokale stichtingen staan we midden in het sociale leven. Toch zijn we op de eerste plaats ouders en genieten we van de pré-puberteit van Roos en de peuterpubertijd van Bram. Kortom; een chaotisch huishouden, maar wel eentje vol gezelligheid.

Mijn hoofd zit vol ideeën die ik graag werkelijkheid laat worden binnen De EigenWijze Dot. Benieuwd naar dit grote avontuur? Houd me dan via Facebook in de gaten. Heel graag tot ziens bij De EigenWijze Dot!!